Of u nu een reeds gevestigde ondernemer bent, een starter met of zonder personeel, of een particulier: 'Bijlsma Administraties & Belastingzaken houdt alles voor u onder controle!' Bijlsma Administraties & Belastingzaken verzorgt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf de financiële administraties, jaarrekeningen, loonadministraties  en belastingzaken.  Onze opdrachtgevers zijn zeer divers: van schildersbedrijf tot verhuizer en van bloemenzaak tot café; elke ondernemer kan bij ons terecht. Oók de ondernemer met postvrees of dislectie! Als u doet waar u goed in bent (ondernemen), dan doen wij graag voor u waar wij goed in zijn: uw administratie en bijkomende zaken.

 

Uit uw administratie kunt u veel nuttige informatie halen om uw bedrijf succesvoller te maken. Dus: "Haal uw administratie uit de schoenendoos en laat ons er mee aan de slag gaan". Als uw administratie op orde is levert u dat een schat aan informatie op over uw bedrijf. U houdt overzicht, kunt ontwikkelingen signaleren en op tijd bijsturen en beslissingen nemen.

Een actuele administratie geeft u o.a. inzicht in:

  • de werkelijk gemaakte kosten: wat zijn deze vergeleken met de begrote kosten ?
  • het reilen en zeilen van uw bedrijf: stijgt de winst en blijven de kosten binnen de marges ?
  • de prijs van uw product: is de prijs hoog genoeg om na aftrek van de kosten winstgevend te zijn ?
  • uw debiteurenbeheer: betalen uw klanten op tijd?                  

Het voeren van een goede administratie is een vak apart. Zeker met de huidige (fiscale-) regelgeving vrijwel niet te doen door de ondernemer zelf. Het is voordeliger en makkelijker uw administratie uit te besteden aan Bijlsma Administraties & Belastingzaken.  Zo houdt u zelf kostbare tijd over om aan uw onderneming te besteden en wellicht meer winst te maken. Een goede boekhouder verdient zichzelf terug!

Er zijn voor ondernemingen meerdere redenen om de boekhouding niet volledig in eigen beheer te doen:

  • ten eerste vereist het laag houden van de belastingdruk specifieke kennis, juist ook bij de steeds veranderende wetgeving.
  • ten tweede liggen de kosten per uur van de uitbestede boekhouding in de brede zin doorgaans lager dan wat het dagelijkse werk met klanten oplevert.
  • ten derde – bepaald niet onbelangrijk – is er een zeker beheer van reserves nodig.