Bijlsma Administraties & Belastingzaken is een kleinschalig kantoor dat in 1993 opgericht is door Henk Bijlsma. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door persoonlijk contact en een praktijkgerichte advisering. Duidelijke communicatie (no-nonsense) is bij ons vanzelfsprekend.

"Na 20 jaar ervaring opgedaan te hebben bij de Belastingdienst was voor mij de tijd daar om een eigen Administratie en Belastingadvies kantoor te starten. Bij de Belastingdienst had ik veel ervaring opgedaan op het vlak van inkomstenbelasting en omzetbelasting, ik ben daar mede betrokken geweest bij kleine- en grootschalige controles.

Nu sta ik aan de kant van de ondernemer en weet ik als geen ander waar de Belastingdienst op let. Dit heeft voor mijn opdrachtgevers het grote voordeel dat ik hen optimaal kan begeleiden bij belastingcontroles. Vanzelfsprekend kan ik mijn opdrachtgevers derhalve ook tijdens de verwerking van hun administratie al attenderen op aandachtspunten. 

Door mijn jarenlange ervaring bij de Belastingdienst weet ik hoe die organisatie werkt en welke wegen bewandeld moeten worden. Voor veel van mijn opdrachtgevers verzorg ik dan ook alle contacten met de Belastingdienst. Het is en blijft een uitdaging voor mij om mijn opdrachtgevers te behoeden voor narigheden achteraf. Belangrijker nog: mijn streven is om mijn opdrachtgevers het gehele jaar optimaal te adviseren in financiële en fiscale zaken om zodoende een maximaal (belasting-)voordeel te behalen !"

Onze dienstverlening is speciaal gericht op het optimaal en persoonlijk ondersteunen en adviseren van ondernemers uit het MKB op het vlak van financiële administratie, salarisadministratie en belastingzaken. 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Bel 033 - 465 15 15 of e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.